AKTSO TSE EN ISO 9001 KALİTE YÖNETİMİ SİSTEMİ DENETİMİNİ BAŞARIYLA GEÇTİ
HABERE AİT DİĞER FOTOĞRAFLAR
  AKTSO TSE EN ISO 9001 KALİTE YÖNETİMİ SİSTEMİ DENETİMİNİ BAŞARIYLA GEÇTİ
Tümünü İncele

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Üyelerinin rekabet edilebilirliğini ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla üyelerine sunduğu hizmet kalitesinden ödün vermeden Oda yönetimi ve personelleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AKTSO, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları denetiminden bu yıl da başarıyla geçti.

Yapılan denetimde Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2012 yılından bu yana sahip olduğu ve akreditasyon sisteminin de temelini teşkil eden ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’nin uygulamalarını detaylı olarak tetkik edildi. Mevcut uygulamaların yanı sıra üyelerimize sunulan hizmetin kalitesinin sürekli biçimde iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerilerin de ele alındığı denetim sonunda Odamızın ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin geçerliğinin devamına karar verildi.

Tüm birimlerin evrak ve dosyalarının incelendiği denetim sonucunda Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na tam not verildi. Konya TSE İl Koordinatörlüğü Uzmanı Mehmet Yıldırım Odanın gelişmesi ve üyelerine daha iyi hizmet konusunda görüşlerini beyan ederek, akreditasyonla uyumlu bir şekilede hizmetlerin devam ettiğini ifade etti.