MEVLANA KALKINMA AJANSI (MEVKANIN) 2015 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI
16/01/2015 Cuma

AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ERDAL ÇİFTCİ MEVLANA KALKINMA AJANSI (MEVKANIN) 2015 YILI MALİ DESTEK PROGRAMINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA DAVET ETTİ.

Mevlana Kalkınma Ajansı,TR52 Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı'nın amaçları doğrultusunda 24.12.2014 tarihi itibariyle Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programı (Kâr Amacı Güden Kuruluşlar İçin) Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programı (Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar İçin) ve Bölge İçi Gelişmişlik Farklarının Azaltılması Mali Destek Programı (Kâr Amacı Güden Kuruluşlar İçin) adları altında 23.000.000 TL tutarında 3 ayrı Mali Destek Çağrısına çıkmış bulunmaktadır.

Toplantılara konu olan mali destek programına,  KOBİ tanımına uyan kurum, Kuruluş ve işletmeler , Patent sahibi olmak kaydıyla işletmesi olmayan  Gerçek Kişiler , Büyükşehir Belediyesi ile tüzel kişiliğe haiz bağlı kuruluşları , Üniversite Rektörlükleri , Belediyeler, İl Özel İdaresi ,Ticaret ve Sanayi Odaları , Sanayi Odaları, Ticaret Borsaları, Organize Sanayi Müdürlükleri, Elektrik Enerjisi Üretim ve Tüketim  Kooperatif , Tarımsal amaçlı birlik Birlikler , Kooperatifler bunların Bölge üst Birliklerinin potansiyel   başvuru sahibi olarak proje teklif etmeleri beklenmektedir.

Konuyla alakalı toplantı Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasında 19.01.2015 tarih saat 15.00 yapılacaktır. Tüm işadamlarımızı Sanayicilerimizin Girişimcilerimizin toplantıya katılmaları önemsediklerini ifade ettiler.