BAŞKAN ÇİFTCİ ‘ den YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE
HABERE AİT DİĞER FOTOĞRAFLAR
BAŞKAN ÇİFTCİ ‘ den YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE
Tümünü İncele

Başkan Çiftci yüksek lisans  öğrencilerinin öğrenimlerini devam ettirirken Konya ya gitmek zorunda kaldıkları; maddi ve zaman açısından  çok zorlandıklarını  gördük. Akşehir Ticaret  ve Sanayi Odası olarak konuya gerekli hassasiyeti göstererek  girişimlerde bulunduk.

Bu konuda desteklerini esirgemeyen ve her aşamada yanımızda olan Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu İdareci ve çalışanlarına  Akşehir adına müteşekkiriz. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal  Çiftci, Akşehir’de Yüksek Lisans programının devamlılığı için 20/01/2016 saat 14:00 Rektörlük makamında protokol imzalamışlardır.

Akşehir’de açılacak Yüksek Lisans programına yeterli başvuruların yapıldığını belirten ÇİFTCİ  ;

“İŞLETME  tezsiz yüksek lisansın 45 kontenjanla ve YÖNETİM-ORGANİZASYON  tezsiz yüksek lisansın 30 kontenjanla, Mart  2015 de öğretime başlayacağını belirtmişlerdir.

Akşehir’imizin  akademik eğitim ortalamasını yükseltecek bu çalışmanın camiamıza, şehrimize hayırlı olmasını dilerim”  dedi.

Bu konuda gösterdikleri hassasiyetten ve ilgiden dolayı dolayı Başta  Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Hakkı GÖKBEL, olmak üzere;   Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç.Dr. Sayın  Mikail ALTAN’a  ve Konya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sayın Adem ÖĞÜT’e  Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sayın Rifat  İRAZ’A ve Akşehir  Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Sayın Muammer ZERENLER’e  teşekkürlerimi sunarım dedi.