04/02/2015 Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konya İl Genç Girişimciler Kurulu devir teslim ve ödül töreni Konya Ticaret Borsası’nda (KTB) gerçekleşti. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ÇİFTCİ, Yönetim Kurulu Üyesi Ender KALKAN, Akşehir Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Cafer Onur KESKİN, Akşehir Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Fahreddin KUTLUCA, Abdurrahman ÇARDAKOĞLU, İbrahim Aykut DEMİRAL katıldı. Toplantıya ayrıca KTB Başkanı Muhammet Uğur Kaleli, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak, Konya Teknokent Başkanı Prof. Dr. Bayram Sade, önceki dönem Konya İli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Dr. Bekir Aydoğan, yeni başkan Serhat Yaya ve Konya ve ilçelerinden genç girişimciler katıldı.