AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDA AKREDİTASYON DENETİMİ
29/11/2016 Salı

28.11.2016 tarihinde Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Akredite Oda belge yenileme denetimi gerçekleştirildi.

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (AKŞEHİRTSO) Akreditasyon Sistemi denetimi çalışması yapıldı. Oda ve Borsaların hizmetlerini 5 yıldızlı ve sürdürülebilir olarak verebilmesi için oluşturulan sistemde 3 yıldır Akredite Oda unvanıyla yer alan AKŞEHİRTSO, Türk Akreditasyon Kurumu TÜRKAK`tan akredite Ulusal Klaslama ve Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu olan Türk Loydu Başdenetçisi Engin DENİZ tarafından 28.11.2016 tarihinde gerçekleştirilen denetimleri başarıyla tamamlayarak 2017 yılından itibaren 3 yıl süre ile daha Akredite Oda unvanını yenilemiş oldu. AKŞEHİRTSO Akreditasyon İzleme Komitesi Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk BAŞOĞLU, Kalite/Akreditasyon Sorumlusu Filiz TUNA ve AKŞEHİRTSO personelinin hazır bulunduğu açılış toplantısının ardından AKŞEHİRTSO birimlerinin akreditasyon standardına uygunluğu denetlendiğini belirtti. Temmuz ayında gerçekleştirilen ön denetimlerin tamamlayıcısı olarak Akreditasyon Standartları çerçevesinde onüç başlıkta sürdürülen incelemelerin ardından kapanış toplantısında söz alan Türk Loydu Başdenetçisi Engin DENİZ, "AKŞEHİRTSO` nun 2014 yılından bu yana yer aldığı Akreditasyon Sisteminin gerekliliklerini başarıyla yerine getirdiğini; sürdürülebilir olarak hizmet kalitesini arttırdığını görmek bizleri de mutlu etmektedir." ifadelerini kullandı. Akredite Oda olmanın; Paris, Berlin, Londra gibi Avrupa`nın en iyi hizmet sunan seçkin odalarıyla aynı sınıfta yer almak anlamına geldiğini belirten AKŞEHİRTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk BAŞOĞLU, "Hizmet kalitemizi ve çeşitliliğimizi arttırmak ve hizmet standardımızı gün geçtikçe daha da ileriye götürmek için gayretle çalışıyoruz. Bu çalışmamızın karşılığını da Akredite Oda unvanını taşıyarak alıyoruz. Sistemin kurulmasında ve uygulanmasında başta Genel Sekreterimiz Osman ÇORUMLU, Kalite/Akreditasyon Sorumlumuz Filiz TUNA ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.