Akşehir Vergi Dairesi Müdürü Özgür Özer Odamıza Ziyarete Bulundu
10.05.2017 Çarşamba

Akşehir Vergi Dairesi Müdürü Özgür Özer ve Vergi Dairesi Memurlarından Ogün Öksüz’ün Odamızı ziyaretinde Vergi Dairesine yapılandırma yapan üyelerimizin 2017 yılı Ocak ayından Mayıs ayına ertelenen 2. Taksit ödemesinin unutulmaması gerektiğini ve yapılandırmanın bozulmaması için son günün 31 Mayıs 2017 olduğu hatırlattı. Ayrıca Vergi Yapılandırmasının 1. Taksitini ödememiş olanlara da son şans olduğunu da ifade etti. 1. ve 2. taksit birlikte ödeyerek yapılandırmanın bozulmaması için son gün 31 Mayıs 2017 olduğunu da belirtti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Filiz Tuna, Odamıza yapmış oldukları ziyaret dolayısıyla memnun olduklarını ve konunun üyelerimizle paylaşılacağını belirterek teşekkürlerini sundu.