TÜRKİYE - İSKOÇYA TSO BAŞKANI NALCIDAN ODAMIZA ZİYARET
31.07.2017 Pazartesi
Türk-İskoç Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Nalcı, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci’yi ziyaret etti.

Türkiye-İskoçya TSO Başkanı Sıtkı Nalcı, 35 yıl önce İskoçya'ya gittiğini belirterek orada yaptığı çalışmalar ve Oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Siyasetle de iç içe olduğunu belirten Başkan Nalcı, Akşehir'in tanıtılması için yapılabilecekleri anlattı.

AKTSO hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Türkiye - İskoçya arasındaki ticari ve ekonomik ilişkiler üzerine görüşmelerde bulunuldu. Akşehir TSO Başkanı Erdal Çiftci ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu ifade ederek Türkiye-İskoçya arasında ekonomik ilişkilerin artması için destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Ayrıca Akşehirli hemşehrilerimizin dünyanın her tarafında başarılı çalışmalar yürütmesinin sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

Akşehir ve İskoçya arasında ticari ve tanıtım ilişkilerinin oluşması amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşlerinde dile getirildiği ziyaret sonunda AKTSO Başkanı Erdal Çiftci günün anısına
Türkiye-İskoçya TSO Başkanı Sıtkı Nalcı'ya bir plaket takdim etti.