KONYA TİCARET ODASI ZİYARETİ
09/05/2018 Çarşamba

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı ve Meclis Başkanı Abdurrahman Ağaçlı ile birlikte Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katılımıyla yeni seçilen Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılan görüşmede Odalar arası işbirliğinin gelişmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda mutabakata varıldı.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasına her türlü katıyı sağlamaya hazır olduklarını, bu genç ekibin hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni etti ve başarılar diledi.