SIAL PARIS 2018 FUARI İÇİN SON BAŞVURU: 29 HAZİRAN 2018
21/06/2018 Perşembe

Yönetim Kurulu Başkanı Makascı; Paris Sial 2018 Gıda fuar ve iş gezisine katılmak isteyen üyelerin en geç 29 Haziran 2018 tarihine kadar Odaya müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, firmalarımızın gıda endüstrisinde dünyanın en iyi platformlarından olan Paris Sial 2018 Gıda Fuarını ziyareti ile son trendleri, gelişmeleri ve yenilikleri bir arada bulması, rekabetçi fiyatlara sahip firmalarla ile tanışması, sektörünün gücünü ve sektördeki yansımalarını yakından takip edebilmesi, yeni iş bağlantıları kurulması, işbirliği içinde bulunacakları firmaların pazardaki imajı hakkında fikir sahibi olmaları ve gerçekleştirmeyi planladıkları ihracatlar ile ilgili olarak doğru kararlara yerinde ve kolayca ulaşılması sağlamak amacıyla fuar ve iş gezisi düzenlendiğini açıkladı.

Program hakkında detaylı bilgi, mevcut destekler ve katılım ücretleri konusunda Odanın 0332-813 3827 numaralı telefonundan bilgi alabileceği ifade edildi.