15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ TOPLANTISI
13/07/2018 Cuma

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yapılması planlanan etkinliklerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yapılması planlanan etkinliklerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen toplantı, Kaymakamımız Mehmet TÜRK başkanlığında kaymakamlık makamında yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hazırlık toplantısında, ilçemiz Akşehir'de anlamına uygun ve en güzel şekilde gerçekleşmesi için yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, düzenlenecek etkinliklerle ilgili olarak hangi kurumun ne yapacağı hususları karara bağlandı.

Toplantıya Kaymakam Mehmet TÜRK Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Aycan SEVGİLİ, Belediye Başkanı Dr. Salih AKKAYA, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hilmi ERDOĞAN, İlçe Jandarma Komutan Vekili Murat SAYIN, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adem BÜYÜKÇANGA, Milli Eğitim Müdürü Sadık KÖSEOĞLU, Müze Müdürü Ömer Faruk TÜRKAN, İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr. Rahşan ACAR, İlçe Müftüsü Ahmet KARDAŞ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eyüp YILMAZ, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yusuf BAĞRIYANIK, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin MAKASCI, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa DOĞRU, Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim GÜLCÜ ve Belediye Kültür Müdürü İbrahim ÖNCEL katıldı.