AKTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET EMİN MAKASCI, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI
20/08/2018 Pazartesi

Asırlardır millet olarak bizleri daha güçlü kılan, milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin kuvvetlendiği, birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

"Millet olarak bizler ve ülkemiz geçmişte nice zor günleri beraber elbirliğiyle atlatmışızdır. Milletimiz dünden bugüne yardımlaşmaya, düşene el uzatmaya her zaman değer vermiştir. Kurban Bayramı da yardımlaşmanın zirve yaptığı nadide günlerdendir. Bugünlerin en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; gönüllere hoşgörü, sevgi ve şefkatin yayıldığı, birlik ve beraberlik ruhunun her zaman yaşanıp yaşatılabilmesi adına Kurban Bayramınızı kutlar; Ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesine vesile olmasını diliyorum." dedi.