AKŞEHİR TSO’NUN KURUMSAL BAŞARISI BİR KEZ DAHA BELGELENDİ.
30/09/2018

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Belgesi aldı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı; Odanın sahip olduğu Kalite Yönetim Sistemi’nde geçişin tamamlanmasına ilaveten yeni belgenin de alınmasıyla, hizmet kalitesinin güvence altına alındığını söyledi. Üyelerinin memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını vurgulayan Makascı; ‘’TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve TSE ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sistemi Belgesi ile 5 yıldızlı akredite oda olduğumuz teyit edilmiştir. Bölgemizde hem üyelerimize hem de diğer Oda/Borsalarımıza öncülük ederek Türk Standartları Enstitüsü’nden almış olduğumuz bu belgeler, üyelerimize ve paydaşlarımıza vermiş olduğumuz hizmetin kalitesinin kanıtıdır. Sürdürdüğümüz çalışmalar ile bu belgelerin sadece duvarlara asılan belgeler olmadığı bir kez daha kanıtlamıştır. Yönetim Kurulu olarak hizmet kalitesi ve üye memnuniyeti konularında sürekli gelişim ve yenilenme gündemimizde olacaktır.’’ ifadelerini kullandı.

Ahmet Emin Makascı, sistemin kurulmasından belgelendirme sistemine kadar geçen süreçte emeği geçen ve katkıda bulunan Oda Meclisi’ne, Yönetim Kurulu’na, Meslek Komitelerine ve personele teşekkür ederek; ‘’Hayırlı olmasını dilerim.’’ dedi.