AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN EĞİTİM YARDIMI
04/10/2018 Perşembe

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na gönderilen 40 bin TL tutarındaki eğitim yardımı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, Yön. Kur. Bşk. Yard. Ender Kalkan, Yönetim Kurulu Üyesi Tacettin Akkuş, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Erdem, ve Meclis Üyesi Mithat Teker ve Genel Sekreter Filiz Tuna’dan oluşan heyet, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Gülcü ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere, hazırlanan paketleri ilgili okul müdürlerine teslim etti.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek vereceklerini ve ayrıca eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Hedefimiz Akşehir de huzurlu, güvenli ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirmektir. İlçe Milli eğitim Müdürlüğü olarak okullarımızın her türlü ihtiyacını karşılayarak eğitim öğretime hazır hale getirdik. 2018-2019 eğitim öğretim yılının ülkemize, ilçemize, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim.