İSTANBUL MİLLETVEKİLİ HAYRETTİN NUHOĞLU BAŞKANLIĞINDAKİ HEYET ODAMIZI ZİYARET ETTİ
10/11/2018 Cumartesi

İYİ Parti Başkanlık Divanı Üyesi ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu başkanlığındaki heyet ‘’İyilik Kervanı Yollarda’’ projesi çerçevesinde Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Kamu-Sen Eski Genel Başkanı Bircan Akyıldız, İYİ Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sevil Sargın, Genel İdare Kurulu Üyeleri, Akşehir ve Tuzlukçu İlçe Başkanlarının da yer aldığı heyeti AKTSO Yön. Kur. Bşk. Yrd. Mustafa Yaşar Özden, Meclis Başkanı Abdurrahman Ağaçlı ve Meclis Üyesi Mithat Teker karşıladı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ziyarette İYİ Partinin yerel seçimler ve Türkiye politikalarını yerinde izlemek ve görmek için “İyilik Kervanı Heyeti” oluşturulduğunu ve proje kapsamında Odamızı ziyaret ettiklerini belirtti.

AKTSO Yön. Kur. Bşk. Yrd. Mustafa Yaşar Özden, ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini ifade etti. Meclis Başkanı Abdurrahman Ağaçlı ve Meclis Üyesi Mithat Teker ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.