AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI AKŞEHİR TANITIMINA KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR
HABERE AİT DİĞER FOTOĞRAFLAR
AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI AKŞEHİR TANITIMINA KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR
Tümünü İncele

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen “Konya Tanıtım Günleri” etkinlikleri kapsamında Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Akşehir Belediyesi’nin ortaklaşa açtığı stant ve temsili Nasreddin Hoca katılımcılardan tam not aldı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, etkinlik sayesinde İstanbul’a gelen misafirlerimiz ve İstanbul’da yaşayan Akşehirlilerin memleketleriyle bir nebze olsun buluşma fırsatı yakalamasına vesile olduk. Akşehir Belediyesi ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasının ortaklaşa açtığı stant Konya Tanıtım Günlerinde ziyaretçi akınına uğradı. Standımıza teşrif eden Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin yanı sıra çok sayıda milletvekili, yerel yönetici, siyasetçi, gazeteci, bürokratlar ile vatandaşlarımıza ziyaret nezaketinde bulundukları için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak Konya’nın incisi Akşehir’imizin tanıtımına katkı sağlamaktan her zaman kıvanç ve mutluluk duyduklarını belirtti. Bu hususta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ender Kalkan, Mustafa Yaşar Özden, Yönetim Kurulu Üyeleri Tacettin Akkuş, Onur Karakoyun, Cafer Onur Keskin ile Meclis Başkanı Abdurrahman Ağaçlı, Meclis Başkan Yard. Hasan Çetin, Meclis Üyeleri Mithat Teker, Serkan Şahin, Mustafa Öge, Kadir Yürüdü’nün katılım sağladığımız organizasyonda gelen ziyaretçileri karşılamada ayırdıkları vakit, gösterdikleri özveri ve içtenlik dolayısıyla teşekkür etti.

AKTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, 22-25 Kasım tarihleri arasındaki etkinlikte Temsili Nasreddin Hoca ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar da adeta birbiriyle yarıştı. Bu etkinlik günleriyle Nasreddin Hocamızı, tescilli Akşehir Kirazımızı, kiraz lokumumuzu, geçmişten günümüze kadar gelen helvacılıkla alakalı meşhur helvalarımızdan örnekleri katılımcılara ikram ettik.  Binlerce tarihi eve sahip sokaklarımızı, müzelerimizi, tarihi ve kültürel eserlerimizi, türkülerimizi, yöresel yemeklerimizi, doğal güzelliklerimizi, ürünlerimizi ve en önemlisi insanımızın içtenliğini ülkemize ve dünyaya tanıtma hususunda katılım sağlamanın önemine dikkat çekti.

Başkan Makascı, Akşehir’imizi her yönüyle ziyaretçilerimize anlatmaya ve tanıtmaya yardımcı olan “Konya Tanıtım Günleri” etkinliğinde ortak stant açtığımız Akşehir Belediyesinden emeği geçen Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ile belediye personelimize ve bizleri etkinlikte yalnız bırakmayan Akparti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’na da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.