ISH FRANKFURT ULUSLARARASI YAPI, ISITMA - SOĞUTMA SİSTEMLERİ VE YENİLENEBİLİR ENERJİ TEKNOLOJİLERİ FUARI
29/11/2018 Perşembe

ISH/Frankfurt “Uluslararası Yapı, Enerji, Isıtma – Soğutma Sistemleri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı” 11-15 Mart 2019 tarihleri arasında Almanya’ya fuar ziyareti gezisi düzenlenecektir.

Sayın Üyemiz,

Almanya’da düzenlenecek olan ISH/Frankfurt “Uluslararası Yapı, Enerji, Isıtma – Soğutma Sistemleri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı” iş gezisi vesilesiyle Konya’nın iş dünyasına aktif katılımını sağlamak, sektörle ilgili en son teknolojik gelişmeleri takip etmek amacıyla Odamız tarafından 11-15 Mart 2019 tarihleri arasında Almanya’ya fuar ziyareti gezisi düzenlenecektir.

Fuarda Sektör olarak;  Banyo Teknolojileri, Duşakabinler, Banyo Mobilyaları, Seramik Eşyalar, Yapı ve Enerji teknolojisi, Kazanlar, ısıtma cihazları, brülörler, ısıtıcılar, bacalar, ısı pompaları, güneş enerjisi sistemleri, yağmur suyu kullanımı, geleneksel kiremitli soba, şömine, bağlantı parçaları ve bileşenleri, Yenilenebilir enerjiler, Güneş termal enerjisi, fotovoltaik, biyokütle, ısı pompaları, ahşap ve pelet, geleneksel kiremit fırınları, Klima, soğutma ve havalandırma teknolojisi, Merkezi ve merkezi olmayan havalandırma teknolojisi, klima üniteleri, soğutma, ısıtma sistemleri inşası, yangın ve dumandan koruma ekipmanları vb.

Fuar gezi ücreti kişi başı yaklaşık 950-Euro ’dur.  Yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde (Yurt dışı iş gezisinin destek kapsamına alınabilmesi ve katılımcı işletmelere destek ödemesi yapılabilmesi için sektör farkı gözetilmeksizin en az 10 (on) işletmenin programa katılımının gerektiği) KOSGEB müracaatı yapılacak olup, konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti ve tercüme hizmet bedellerinin her bir Yurtdışı İş Gezisi için işletme başına sağlanacak azami destek miktarı 3.000 (üçbin) TL’si KOSGEB tarafından karşılanması planlanmaktadır.

Söz konusu fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimiz müracaatlarını en geç 14 Aralık 2018 Cuma günü saat 17.00’a kadar ekte  bulunan başvurunu formunu ve gezi ücretini Konya Ticaret Odası- Dış Ticaret Müdürlüğüne (osmandogan@kto.org.tr veya 2215239) teslim etmeleri gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Başvuru formu için tıklayınız.
Taslak program için tıklayınız

FİYATA DAHİL HİZMETLER
- Ulaşım Almanya gidiş dönüş uçak bileti.
- Konaklama
- Kahvaltı
- Otel - Havalimanı ve Fuar alanı transferleri
- Havaalanı vergileri