AZERBAYCANLI İŞ ADAMLARI KONYA İHRACATÇILARI İLE BULUŞUYOR (13 Mart 2019 Çarşamba)
11/03/2019 Pazartesi

Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek ve ticaret potansiyelini arttırmak üzere Azerbaycanlı iş adamları Konyalı firmalar ile buluşuyor. Firmalarımız Azerbaycanlı iş adamları ile iş birliği ve ihracat yapma fırsatı bulacaklardır.

Sayın Üyemiz;

Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek ve ticaret potansiyelini arttırmak üzere Konya Ticaret Odası öncülüğünde Azerbaycanlı iş adamları Konyalı firmalar ile 13 Mart 2019 Çarşamba günü Konya Bayır Diamond Otel'de gerçekleşecek organizasyon ile buluşturuluyor.

Azerbaycanlı iş adamları ile iş birliği ve ihracat yapma fırsatı bulunacak ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen firmalarımızın ekteki online kayıt formu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

Tarih: 13 Mart 2019 Çarşamba

Online kayıt için tıklayınız.
Detaylı Bilgi için: 221 52 40 – n.koyuncu@kto.org.tr
Yer:  Bayır Diamond Otel
Saat: 09:30 – 13:30
Son Başvuru Tarihi: 12 Mart 2019 Salı