CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ
HABERE AİT DİĞER FOTOĞRAFLAR
CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ
Tümünü İncele

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile istişare toplantısı için bir araya gelen Odalar ve Borsalar gündemi değerlendirdi. Sarayda yapılan toplantıya Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci ve Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Yusuf İzzettin Yayla da katıldı. Çiftci ve Yayla; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hayırlı olsun tebriklerini iletti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirdi. Ardından istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Hisarcıklıoğlu basın mensuplarına ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB üyelerine Türkiye'nin büyümesine, kalkınmasına, refahın ve demokrasinin standartlarının artmasına verdikleri katkı için teşekkür etti.