AKŞEHİR TSO BAŞKANI ERDAL ÇİFTCİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ
AKŞEHİR TSO BAŞKANI ERDAL ÇİFTCİ  SELÇUK ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ
02/12/2016 Cuma

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ÇİFTCİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender KALKAN, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin KARA ve Akşehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Mehmet ŞAHİN ile Selçuk Üniversitesinin Akşehir’deki eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendirdiler. Akşehir’deki fakülte ve yüksekokullara yeni bölümler eklenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ÇİFTCİ ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ender KALKAN, Selçuk Üniversitesinin bu konudaki duyarlılığına teşekkür etti. Bu konuda Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü katkının sağlanacağını ifade edildi.

Toplantı sonrasında Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ÇİFTCİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender KALKAN, Malezya Ekonomi Üniversitesi Fakülte Dekanıyla bir araya geldi ve birlikte görüş alışverişinde bulunuldu.