AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
02/01/2017 Pazartesi

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasında 1983 yılından bu yana Muhasebe memuru olarak göreve başlayan ve 30 yıl Genel Sekreterlik görevinde bulunan Osman Çorumlu emekliye ayrıldı. Bayrağı Odamız Muhasebe Memurlarından Filiz Tuna‘ya devretti. Uzun süre Genel Sekreterlik görevinde bulunan Osman Çorumlu yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Oda olarak kendisine teşekkür eder, emeklilik hayatının sevdikleri ile beraber sağlıklı mutlu ve huzurlu geçmesini dileriz.

Filiz Tuna kimdir, 1968 yılında Ortaköy de doğdu. İlköğretimi lise öğrenimini Akşehir’de tamamladı.  Anadolu Üniversitesi Kütahya Meslek Yüksek Okulundan Maden Teknikeri, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Anabilim dalı Lisans, Selçuk Üniversitesi İşletme Anabilim dalında Yüksek Lisans Eğitimini tamamlamıştır.

İş Hayatına 1993 yılında İttifak Holdig de başlayan ve 2012 yılının sonuna kadar Holdig bünyesinde grup içi şirketlerinde orta ve üst düzey yönetici olarak görev yapan Filiz Tuna son olarak Grup içi şirketlerinden olan Adese Genel Müdürlüğünde Satınalma Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.

2013 yılında bu yana Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasında Başkanın Özel Kalem Müdürlüğü, Muhasebe Sorumlusu olarak çalışan Filiz Tuna evli ve üç çocuk babasıdır.