AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN KADIN ÜYELERE ZİYARET
09/03/2017 Perşembe

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Kadın Üyelerine Personeliyle Birlikte Ziyaret Gerçekleştirdi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (AKTSO) Genel Sekreteri Filiz TUNA, Ticaret Sicili Müdürü Çiğdem ANNIAK ve Oda Muamelat Sorumlusu Serpil TÜRKYILDIRIR ile birlikte kadın üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret etti. Personelimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün anlam ve önemine istinaden çiçek verdi.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Personeli ziyarette Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal ÇİFTCİ’nin de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesajını iletti.

Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ÇİFTCİ, Toplumun temel taşını oluşturan ailenin en önemli parçası olduğu gibi iş yaşamında da önemli yeri vardır. Türk milleti, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden ve değer veren bir medeniyete sahip olduğunun altını çizdi.

“Türk Kadını, günümüz modern dünyasında neredeyse tüm sektörlerde kendini ispat etmiş, yükselen başarı grafiği ile diğer ülkeleri kıskandıran bir girişimci ruha sahiptir. Öyle ki, açmış olduğumuz Girişimcilik Kurslarına katılan kursiyerlerimizin yarısından fazlası Bayan Girişimcilerden oluşmaktadır. Bu ölçümlerinden yola çıkarak, Türkiye'de yeni girişimciler yetiştirme konusunda üst sıralarda olan ilçemiz, aynı zamanda Kadın Girişimciler bazında da üst seviyelerde de olduğunu söylememiz doğru olacaktır.” dedi. Bu duygu ve düşüncelerle doğumdan ölüme her alanda varlıklarıyla onurlandığımız, bizleri, eğiten yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.