AKŞEHİR TSO İÇ ANADOLU BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI
07/07/2017 Cuma

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ÇİFTCİ ve Genel Sekreter Filiz TUNA Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde İç Anadolu Bölge Toplantısına katıldı. Bölge’deki oda ve borsaların başkanları ve genel sekreterlerini bir araya getiren etkinlikte istişarede bulunuldu.

Özellikle son 6 ayda gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgilendirmelerde bunulan toplantıda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların üyeleri için yapılan çalışmaların iyi anlatılması gerektiğinin üzerinde durdu. Ekonomideki gelişmelere ilişkin geniş bir sunum yapılırken, Hisarcıklıoğlu son dönemde özel sektör için neler istediklerine, nelerin hayata geçtiğine ve değiştiğine dair bilgilendirmede bulundu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 6 ayda 1 milyon 200 bin istihdam rakamına ulaştıklarının altını çizdi.

Büyüme rakamlarının sevindirici olduğuna işaret eden TOBB Başkanı, yılsonuna kadar da bu yüksek büyümenin devam edeceğine inandıklarını bildirdi. Hisarcıklıoğlu, yatırımları artırmaların gerektiğini de sözlerine ekledi. Toplantıda ayrıca meclis üyeleri arasında yapılan anket sonuçları da değerlendirildi.