Bosna-Hersek 6.Türk Ürünleri Fuarı
23/03/2015 Pazartesi
Bosna-Hersek 6.Türk Ürünleri Fuarı

İstanbul Ticaret Odası'ndan alınan yazıda, İTO tarafından 1999 yılından itibaren hedeflenen bölgelerin ekonomi merkezlerinde Türk ürünleri Fuarları gerçekleştirildiği, Türk Ürünleri Fuarları zincirinde Bosna Hersek'in ayrı bir öneme sahip olduğu ifade edilmiştir.  Ayrıca 2003, 2005, 2007, 2009, 2012 yıllarında İTO tarafından 5 defa Bosna Hersek'te Türk Ürünleri Fuarlarının başarı ile düzenlendiği belirtilmiştir.

Yazıda devamla, Bosna Hersek - 6. Türk Ürünleri Fuarı'nın 14-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında, dünya ekonomi ve siyasi liderlerinin buluşma noktası olan Saraybosna İş Forumu ile eş zamanlı olarak Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

"Saraybosna İş Forumu" nun uluslararası katılımcıları ile Bosna Hersek - 6. Türk Ürünleri Fuarı iştirakçileri arasında ikili görüşme organizasyonları düzenleneceği belirtilen fuarın T.C. Ekonomi Bakanlığı devlet desteği kapsamında olduğu toplam katılım bedelinin ve bir firmadan iki temsilcinin ekonomi sınıfı uçak biletinin %50'sinin geri ödeme işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edileceği ifade edilmiştir.
İlgilenen üyelerimiz için aşağıda fuar katılım formunu iliştirilmiştir.

Fuar Katılım Formu