GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLIYOR
02/02/2016 Salı
GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Konya İş-Kur İl Müdürlüğü Akşehir Hizmet Merkezi ve Konya KOSGEB işbirliği kapsamında kendi işini kurmak isteyenlere Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasının desteği ile 72 saat uygulamalı "Girişimcilik" kursu verilecektir. Girişimcilik Kursu katılmak isteyenlere 03 Şubat 2016 tarihinde saat 09: 00’ da mülakat yapılacaktır.

Kursa mülakat sonucu 50 girişimci adayı katılacaktır. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki kurs öğleden önce ve sonra olmak üzere 25’şer kişilik iki grup halinde yapılacaktır.

“Kişilerin yeni iş kurmaları amacıyla altyapı oluşturmak, teşviklerden faydalanabilmelerini sağlamak" amacı ile düzenlenen eğitimlerde kursiyerler KOSGEB eğitimlerinde, "Girişimcilik eğitimlerinin sınanması, iş fikrinin geliştirilmesi, satış pazarlama teknikleri, işletme içi planlar ve iş planı hazırlama" gibi konularda toplam 72 saatlik bir eğitim yapılacaktır.