TÜRK-KIRGIZ İŞ FORUMU (BİŞKEK, 6 AĞUSTOS 2021)
28/07/2021 Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, “Türkiye-Kırgızistan İş Forumu”nun 6 Ağustos 2021 tarihinde Kırgız Cumhuriyeti'nin başkenti Bişkek'te düzenlenmesinin planlandığı iletilmektedir.

Forumun; “Türkiye-Kırgız Cumhuriyeti Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 10. Dönem Toplantısı” çerçevesinde düzenlenmesi öngörülmektedir. TOBB ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu iş birliğinde düzenlenecek olan Forum’a, T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Ulukbek Maripov'un katılmaları öngörülmektedir.

Türkiye-Kırgızistan İş Forumu’na katılmak için ekteki formun (eksiksiz bir şekilde doldurularak) en geç 3 Ağustos 2021 Salı günü saat 12.00'ye kadar TOBB’a (adem.kula@tobb.org.tr adresine) iletilmesi gerekmektedir.

İletişim:
Adem Kula
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)
Tel: 0212 324 95 42
E-posta: adem.kula@tobb.org.tr

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

İlgili Dosyalar :EK - Katılım Teyit Formu (1 sayfa)