BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DÜNYA TURİZM ÖRGÜTÜ (UNWTO) - JOBS FACTORY UYGULAMASI HK
28/07/2021 Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü’nden alınan Nota’ya yapılan atıfla, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) tarafından pandemi sonrası (Post Covid-19) turizm sektöründe yetenek kazanımı (iş gücü) amacıyla “Job Factory” projesi geliştirdikleri belirtilmektedir.

Uygun pozisyonlara sahip adayları eşleştirmek için HOSCO'nun yapay zeka gücünden yararlanarak, işverenleri ulusal ve uluslararası ölçekte en iyi yetenekler ile buluşturan bu platform ile;

• Turizm sektörüyle ilgili 1,5 milyondan fazla profesyonele, öğrenciye ve yeni mezuna ulaşılabilmektedir,

• Dünya çapında 400’ün üzerinde otelcilik okulu ve Birliğine erişilebilmektedir,

• İşveren markanın çevrimiçi itibarı artırılabilmekte ve sektörde iş arayanlar görüntülenebilmektedir.

Bu kapsamda, “https://www.unwto.org/jobs-factory” web uzantısı ile erişilebilen projeye ilişkin detaylara ulaşabilirsiniz.

İlgili üyelerimize duyurulur.