ULUSLARARASI B2B İLETİŞİM FUARI
23/03/2016 Çarşamba
ULUSLARARASI B2B İLETİŞİM FUARI

1.Uluslararası B2B İletişim Fuarı “Brest 2016” 21-22 Nisan 2016 tarihlerinde, Brest Bölgesel İdari Komitesi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Brest Şubesi işbirliğinde, Belarus’un Brest şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.

Fuarın amaçları arasında, bölgeler arası işbirliğini güçlendirmek, yeni pazarlar hakkında bilgi alışverişi ve yabancı yatırım çekilmesinde işbirliğinde bulunmak olarak belirtilmektedir. Ayrıca, fuar çerçevesinde gerçekleşecek olan sergide ise Brest ve diğer Belarus bölgelerinde yatırım imkânlarının anlatılacağı ve katılımcıların da kendi ülkelerini tanıtma fırsatına sahip olacağının altı çizilmektedir.

Söz konusu Fuar ile ilgili detaylı bilgi için Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Brest Şubesi Yurtdışı Ekonomik İşbirliği Departmanı ile irtibata geçilmesi gerekmektedir. Etkinliğin programı www.tobb.org.tr adresinden “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyuruları-Belarus” bölümünde dokümanda yer almaktadır.

Detaylı Bilgi İçin:

Belarus Ticaret ve Sanayi Odası Brest Şubesi