2. ASYA KALKINMA BANKASI İŞ FIRSATLARI WEBİNARI (20 EKİM 2021)
18/10/2021 Pazartesi


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, 2. Asya Kalkınma Bankası İş Fırsatları Webinarı'nın 20 Ekim 2021 Çarşamba günü 10:00-11:45 saatleri arasında düzenleneceği bildirilmektedir.

Asya Kalkınma Bankası (ADB: Asian Development Bank) temsilcileri tarafından yenilebilir enerji ve uygun fiyatlı konut proje imkânları ile Bankanın iş yapma ve tedarik süreçleri hakkında bilgi vermek amacıyla düzenlenecek olan webinarda Türkçe-İngilizce  simultane  tercüme  hizmeti sağlanacaktır. Taslak  programı  ekte  sunulan  söz  konusu  Webinara  katılmak  isteyen  firmalarımızın en geç 18 Ekim 2021 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar kayıtlarını (İngilizce olarak) bağlantıdaki adresten tamamlamaları gerekmektedir.

Asya Kalkınma Bankası dünyanın en önemli bölgesel kalkınma bankaları arasında yer almaktadır. 1966 yılında kurulmuş olan ADB'ye şu anda, aralarında Türkiye'nin de yer aldığı 68 ülke üye olmuş olup, bu ülkelerin 49'u Asya-Pasifik bölgesinde bulunmaktadır. Merkezi Filipinler'in başkenti Manila'da olan bankanın aynı zamanda 31 ülkede ofisi bulunmaktadır. Bilindiği  üzere  Türkiye,  Türk  özel  sektörüne  yeni  pazar olanaklarının sağlanması  ve  Orta  Asya'daki Türk  Cumhuriyetlerinin  kalkınmasına  destek  olunması amacıyla,  Asya  Kalkınma Bankası'na  1991 yılında "donör ülke" statüsü ile üye olmuştur. Asya'nın kalkınmakta olan ülkelerinde ADB tarafından finanse edilen projelerde 1997 yılından bu yana özellikle inşaat alanında faaliyet gösteren Türk firmaları Asya Kalkınma Bankası’nın projelerine malzeme, ürün, hizmet ve danışmanlık sağlayabilmekte ve bu kapsamda ADB'nin ihalelerine teklif verebilmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.
 
TOBB LOGO Logo
Tobb Akredite Logo
Akşehir Osb Logo
Abigem Logo
Etü Logo
Resmi Gazete Logo
Ekonomi Bakanlığı Logo
kosgeb Logo
Teknokent Logo
mevka Logo
Rekabet Kurumu Logo
Kgf Logo
Mail Listemize Katılın
Formu kullanarak mail listemize katılabilir,
yeniliklerden ve duyurulardan anında haberdar olabilirsiniz.