TÜRKİYE-BULGARİSTAN İŞ FORUMU, 1 KASIM 2021
22/10/2021 Cuma

Sayın Üyemiz,

Birliğimiz ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 1 Kasım 2021 tarihi, 11:00-13:15 saatleri arasında, zoom üzerinden, Pandemi Sonrası Ekonomik İlişkilerin Canlandırılması temalı Türkiye-Bulgaristan İş Forumu gerçekleştirmesi planlanmaktadır.

Taslak programı ekte iletilen İş Forumu nda, Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsvetan Simeonov un yanı sıra, iki ülkenin Büyükelçileri de katılımcılara hitap edecektir.

Etkinliğin katılım formu aşağıda verilen internet adresinde yer almaktadır. İş Forumu nun son oturumunda söz almak isteyen firmalar kendilerini tanıtabilecek ve soru-cevap kısmında sorularını iletebileceklerdir.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla.

Katılım için: https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_Cbzstw7lSmq2wDXYnSYGRw

Detaylı bilgiye ve Taslak Programa ulaşmak için buraya tıklayınız.