EYLEM PLANI HAZIRLIK ÇALIŞMALARI
20/12/2021 Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yazısında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü tarafından 29.11.2021 tarih ve 3103984 sayılı ve Eylem Planı Hazırlık Çalışmaları konulu yazıda, Cumhurbaşkanlığı tarafından 15 Temmuz 2021 tarihinde yayımlanan "Yeşil Mutabakat Eylem Planı" konulu genelgede, "Yeşil Mutabakat Çalışma Grubu" tesis edildiği bildirilmiştir.

Söz konusu yazıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca Avrupa Yeşil Mutabakatına ilişkin "Kimya Sektörü Yol Haritası" hazırlık çalışmalarına başlanmış olduğu ve ülkemiz kimyasal madde üreticilerinin küresel rekabetinin korunması, tesislerin modernizasyon ihtiyaçları, kimya sektörü ürün haritasının oluşturulması ve sektör taleplerinin belirlenmesi amacıyla bir soru seti oluşturulduğu belirtilmiştir. Bakanlık tarafından soru setindeki bilgilerin hiçbir kurum, kuruluş ve tüzel/gerçek kişiyle paylaşılmayacağı bildirilmiştir.

Ekte yer alan bahse konu soru setini doldurularak 23.12.2021 tarihi mesai bitimine kadar bilgi@aksehirtso.org.tr e-posta adresine iletilmesini rica ederiz.
İlgili üyelerimize duyurulur.

İlgili Dosyalar :
Eylem Planı Hazırlık Çalışmaları (1 sayfa)
Soru Seti (3 sayfa)