UKRAYNA - İŞBİRLİĞİ HAKKINDA
18/02/2022 Cuma

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen yazıda, Luhansk Bölgesel Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden, Rubizhne şehrinde yerleşik "RKS - sicil no 42952492 ve Vostochnoukrainskaya" - sicil no 36747053) firmalarının, ambalaj bantları ürettikleri (yapışkanlı ambalaj bandı ve polipropilen bandaj) ve bu kapsamda, bu ürünlerin üretiminde kullandıkları, Ukrayna'da bulunmayan, akrilik yapışkanlı çift eksenli yönlenmiş jumbo ruloya (H.S. kod 39199090) ihtiyaç duydukları ve işbirliği yapmak istedikleri belirtilmektedir.

Firmaların söz konusu ürünü 12 yıldır Çin ve Tayvan'dan tedarik ettikleri ancak gönderilerde yaşanan gecikmelere istinaden Türk firmalarla çalışmak istedikleri ifade edilmektedir. Söz konusu firmalar ile iletişim kurmak için aşağıda verilen irtibat noktaları kullanılabilir.

RKS Firması:

Nataliia Visloguzova - Direktör; Tel: +38 095- 468-39-37; e-mail: company.rks.888@gmail.com

Vostochnoukrainskaya Firması:

Yuriy Brycho - Direktör; Tel: +38 095-578-91-37; e-mail: 5789137@ukr.net