24. Anfaş FOOD PRODUCT Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı 15–18 Şubat 2017
29/06/2016 Çarşamba
24. Anfaş FOOD PRODUCT  Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı 15–18 Şubat 2017

Sayın Üyelerimiz,

24. Anfaş FoodProduct Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarından alınan yazıda;

15-18 Şubat 2017 tarihleri arasında Antalya Expo Center da düzenlenecek olan Anfaş Food Product 24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı her türlü kurum ve tesisin gıda ve içecek ihtiyacına cevap veren Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonudur.

Türk gıda firmaları ile birlikte 15 ülkeden 400’ün üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini sergilediği Türkiye’nin en büyük uluslararası gıda ve içecek fuarı 2016 yılında da yoluna büyüyerek devam etti.

42 ülkeden 1420 yabancı toplamda 47.840 profesyonel ziyaretçi rakamına ulaşan FOOD PRODUCT 2016,her sene olduğu gibi bu senede sektörün nabzını tutmayı başardı.

Gıda ve gastronomi kültürünün gelişiminde öncülük eden Anfaş Food Product Fuarında sergilenen ürünlerin yanı sıra her sene sektördeki en iyi uygulamalar ve son yenilikler ziyaretçilerin görüşüne sunulmaktadır.

Binlerce markanın, müşterilerinin beğenisine sunulduğu Anfaş Food Product Fuarımıza Türkiye’nin her şehrinden, Avrupa ve Asya ülkelerinden, Ortadoğu ülkelerine kadar uzanan 42 farklı ülkeden ziyaretçi katılmıştır. Bu sayede fuarımızın uluslararası bir fuar olduğu, Avrupa, Asya ve Orta Doğu’ya hizmet edebilen büyük bir pazar yaratabildiği bir kez daha kanıtlanmıştır.

2017 yılında, 35.000m2 satış alanı, 400 katılımcı firma ve 48.000 profesyonel ziyaretçi hedefimiz, 15-18 Şubat 2017 tarihinde gıda sektörünün kalbinin Antalya Expo Center’da 24.Kez açacağının müjdesini şimdiden vermektedir.

Fuarımız, Türk gıda sektörünü ulusal ve uluslararası alıcılarıyla buluşturmak, yeni ticari bağlantılar kurmak, işbirliği ve bayilik fırsatlarını değerlendirerek firmaların gelişimine ivme kazandırmak, yeni müşterilerle tanışıp yeni fırsatlar yakalamak, özel oluşturulmuş bir platformda firma imaj ve Prestijlerini güçlendirmek için birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

İlgili üyelerimize duyurulur.

Detaylı bilgi (www.anfasfoodproduct.com) internet adresinden ulaşabilirsiniz.

KATILIMCI PROFİLİ / STAND AÇANLAR ZİYARETÇİ PROFİLİ
Bakliyat, Hububat, Baharat, Yağ Otel, Turistik Tesis İşletmecileri, Genel Müdürleri,  F&B
Et ve Et Ürünleri Eğlence Sektörünün ( Disko, Bar, Gece Kulübü vs) Satın
Unlu Mamüller Mutfak Şefleri, Aşçılar, Barmenler