ALİBABA.COM İŞ BİRLİĞİ İLE -E-İHRACAT TANITIM TOPLANTISI-
21/03/2022 Pazartesi

Sayın Üyemiz,

Konya Ticaret Odası ve Alibaba.com’un Türkiye temsilcilerinden TradeFive iş birliği ile 22 Mart 2022 tarihinde “E-İhracat Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirilecektir. Programda Alibaba.com’un katılımcı işletmelere avantajlı içerikler, indirimli fiyat ve yeni pazar fırsatları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

E-Ticaret Sitelerine Bireysel Üyelik Desteği, 2573 Sayılı Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı kararı ile yürürlüğe girmiştir. İşletmeler Alibaba.com ile yurtdışı pazarlara açılma fırsatına sahip olacaklar ve ürünlerini 7 gün 24 saat boyunca tüm dünyaya tanıtabileceklerdir.

TradeFive Genel Müdürü Emrah Cora’nın konuşmacı olarak katılacağı “E-İhracat Tanıtım Toplantısı”na katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.

Program Tarihi                 : 22 Mart 2021 Salı

Program Saati                   : 14:00

Program Yeri                    : Konya Ticaret Odası – Konferans Salonu

Online kayıt için tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız.