CO MATCHING İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ ETKİNLİĞİ HK
14/07/2022 Perşembe

Değerli Üyemiz,

Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde organize edilen Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliğinin, 25 Ağustos 2022 tarihinde b2match platformu üzerinden online olarak gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği kapsamında çeşitli ülkelerden firma temsilcileri Türkiye pazarında stratejik ortak bulmak, yatırım- ticaret ortamını değerlendirmek üzere sanal ortamda firmalarımız ile bir araya gelerek yerli firmaların ürün, proje ve hizmetlerini sunma, yurtdışı bağlantıları ile iş geliştirme, yeni ticari ve teknolojik işbirlikleri ve proje ortaklıkları kurma imkanı bulacağı ifade edilmektedir.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen firmaların https://co-matching-2022.b2match.io/ linki üzerinden profillerini sisteme İngilizce olarak kaydetmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Ekler:Bilgi Notu