TÜRKİYE-MACARİSTAN VIII. DÖNEM KEK TOPLANTISI
12/11/2022 Cumartesi

Sayın Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda, Türkiye-Macaristan Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Sekizinci Dönem Toplantısının, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Sayın Peter Szijjarto eşbaşkanlıklarında 7-8 Aralık 2022 tarihlerinde Budapeşte'de gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilerek, TOBB  görev ve yetki alanına giren konular ile ilgili güncel bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Bu itibarla, Macaristan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler,  ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin  22 Kasım 2022 Salı günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (bilgi@aksehirtso.org.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,