TÜRKİYE-AVUSTURYA İŞ FORUMU
25/01/2023 Çarşamba

Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda, 10 Şubat 2023 tarihinde firmalarımız ve Viyana Valisi ve Belediye Başkanı Sayın Michael Ludwig beraberindeki Avusturyalı iş insanlarından oluşan heyetin katılımlarıyla İstanbul'da gerçekleştirilecek Türkiye-Avusturya İş Forumuna Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'un iştiraklerinin planlandığı belirtilmektedir.

Bu itibarla, bahse konu forum hazırlıklarında kullanılmak üzere, Avusturya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin varsa görüşlerinizin 3 Şubat 2023 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (E-posta: bilgi@aksehirtso.org.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz .

Saygılarımızla,