TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ VE TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ
03/10/2023 Salı

Sayın Üyemiz,

İl İcra Komitesi Üye sayıları, seçmen listeleri, seçim tarihi, seçim yeri ve saati 3 Ekim 2023 tarihinde Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında ilan yerlerine asılarak ve/veya Odamız internet sitesinde yayınlanarak duyurulacaktır.

İl Kurul Üyeleri arasından İl İcra Komitesi Üyeliğine aday olacakların adaylık başvuruları, 11 Ekim 2023 - 17 Ekim 2023 tarihleri arasında dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte mesai bitimine kadar Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na yapılacaktır.

Başvurusunu tamamlamış İcra Komitesi Üyeliği adaylarının yer aldığı liste, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü mesai başlangıç saatinden itibaren seçimin gerçekleştirileceği Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında bulunan ilan yerlerine asılmak ve/veya internet sitesinde yayınlanmak suretiyle duyurulacaktır.

İcra Komitesi seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00-17:00 saatleri arasında Odamız Hizmet Binasında fiziki olarak gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gönderilen seçim takvimi ile kurulların mevzuatlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Seçim Takvimine ulaşmak için tıklayınız

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile ilgili mevzuatı için tıklayınız
TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ile ilgili mevzuatı için tıklayınız

Genç Girişimciler Kurulu Seçmen listesi için tıklayınız.
Kadın Girişimciler Kurulu Seçmen listesi için tıklayınız.