MAKTEK KONYA FUARI
06/10/2023 Cuma

Sayın Üyemiz;

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından, Takım Tezgâhları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) iş birliğinde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya Ticaret Odası destekleri ile hazırlanan MAKTEK KONYA 2. Takım Tezgâhları, Metal - Sac İşleme Makineleri, Tutucular - Kesici Takımlar, Kalite Kontrol - Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı, 11-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası - Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

2022 yılında makine ve aksamları sektöründe 789 milyon dolar ihracat yaparak rekor kıran Konya makine sanayisi başarılı büyümesini bu yıl da MAKTEK KONYA Fuarı ile güçlendirecek. Endüstri yatırımları için elverişli bir şehir olan Konya’da 200’ü aşkın firma ve firma temsilcisinin katılımıyla,   45.000 m2 alanda hazırlanan Fuar, sektörün Anadolu bölgesindeki en büyük buluşması olarak son teknoloji ürün ve hizmetlerin sergileneceği etkili bir ticari platform olacak.

Kapsamı ve katılımcı profilinin genişliğiyle öne çıkan fuarda, sektörün lider firmaları en son teknoloji ürün ve hizmetlerini sergileyecek. Dört yıl aradan sonra gerçekleşecek olan MAKTEK Konya Fuarı, sektörde büyük bir heyecanla bekleniyor. Katlama, düzleştirme ve yassılaştırma makinelerinden; makas tezgâhları, caka kenet makineleri ve kompresörlere kadar birçok endüstriyel ürün MAKTEK Konya Fuarı’nda sergilenecek.

Aşağıdaki ücretsiz online bilet linki ile formu doldurarak biletinizi ücretsiz alabilirsiniz ve QR kodunuz ile kapıda sıra beklemeden hızlı bir şekilde fuara giriş yapabilirsiniz.

4 gün sürecek olan MAKTEK KONYA, 11-12-13 Ekim tarihlerinde 10.00 ile 19.00 saatleri arasında, fuarın son günü olan 14 Ekim tarihinde ise 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar hakkında detaylı bilgiye www.maktekkonya.com adresinden erişilebilir.

Bilgilerinize sunulur.