GUATEMALA ULUSLARARASI EŞLEŞTİRME PROGRAMI
30/05/2024 Perşembe

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 27.05.2024 tarihli ve 17575 sayılı yazıda; 19-21 Haziran 2024 tarihinde Guatemala merkezinde, Uluslararası İkili İş Görüşmelerinin düzenleneceği bildirilmektedir.

Bahse konu etkinliğin, Türk ihracatçıları için aşağıdaki faydaları sağlayacağı belirtilmektedir.

Pazar Erişimini Genişletmek: Bu etkinliğe katılmak, Türk ihracatını teşvik etmek, Guatemala ve Orta Amerika'nın canlı pazarına erişim sağlamak için eşsiz bir fırsat sunar.

İşbirliği: Guatemala, Orta Amerika ve diğer ülkelerden 800'den fazla iş profesyonelinden oluşan çeşitli bir ağ ile etkileşim kurun. Uluslararası ihracatçılarla değerli bağlantılar kurun ve potansiyel işbirliklerini ve ticari girişimleri keşfedin.

İş Fırsatları: Kanıtlanmış ticari ve kurumsal görüşmeler metodolojimiz, katılımınızın en üst düzeye çıkarılmasını sağlar. Hedeflerinizle stratejik olarak uyumlu 12 tane önceden planlanmış B2B atamaları ile şirketinizin profiline göre uyarlanmış ve kişiselleştirilmiş iş karşılaşmalarından yararlanın.

Pazar Görüşleri ve Rehberliği: Yerel pazara paha biçilmez görüşler sunan etkinlik öncesi iş konferansımızla eğrinin ilerisinde kalın. Guatemala pazarında gezinmek ve geliştirmek için temel bilgiler, temel avantajlarla dolu pratik bir rehber alın.

Davet yazısı ve ayrıntılı bilgiler ekte yer almaktadır.

Saygılarımızla.

EK: Guatemala Uluslararası Eşleştirme Programı