AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA SEMİNERİ

Konya Sanayi Odası Konferans Salonu

3 Aralık 2014 Saat:13.30-16.30

Sayın Üyemiz,

Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Konya’da da iş sahipleri açısından en temel konulardan birisi yoğun emek ve çabayla meydana getirilen aile şirketlerinin kalıcı olması, istikrarlı olması ve sonraki nesillere aktarılabilmesidir.  Konya Sanayi Odası ve ABİGEM Konya işbirliğinde “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Sorunu” konulu bir seminer gerçekleştirecektir.

Gerçekleştirilecek seminer; Dünyada ve Türkiye’de aile şirketlerinin yapısı, Türkiye’de aile şirketlerinin organizasyon ve yönetim yapısı, bölgemizde aile şirketlerinin sorunları ve çözüm önerileri, soru-cevap ve tartışmaları içerecektir.

Ücretsiz olarak Konya Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilecek seminere katılımlarınızı bekleriz.

Saygılarımızla.

Tarih:3 Aralık 2014