GÖREVDEN DÖNEN TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZ İLE BİREBİR GÖRÜŞMELER
04/10/2024 Cuma

Konya Ticaret Odası ev sahipliğinde ve T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda yurtdışı görev sürelerini tamamlayarak Bakanlığımız merkez teşkilatında göreve başlayan Ticaret Müşavirlerimizin/Ataşelerimiz ile iş insanlarımız Konya’da bir araya geliyor.

Sayın Üyemiz;

Rusya Federasyonu, Gürcistan, Hindistan, Çin, Malezya, Macaristan, Belçika, Ürdün, Moğolistan, Bangladeş, İran, Almanya, Tacikistan da görev sürelerini tamamlayan Ticaret Müşavirlerimizin/Ataşelerimizin edindikleri bilgi birikimi ve tecrübeleri, görev yaptıkları ülkenin dış ticaret açısından potansiyeli, firmalarımızın ilgili ülkelerde yaşamış oldukları sorun ve problemin çözümü konusunda birebir bilgi ve tecrübe paylaşımı olacaktır.

Organizasyona 13 ülkede görev yapmış Ticaret Müşavirlerimizin/Ataşelerimiz katılacak olup kendileri ile birebir görüşme sağlanacaktır. Görüşmelere katılmak isteyen üyelerimizin en geç 07 Ekim 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar görüşme (Görüşmelere katılmak ücretsizdir) yapmak istediği ülkeyi seçerek randevu oluşturmalarını bekler saygılar sunarız.

Tarih   : 08 Ekim 2024

Saat    : 09:30 – 17:00