MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU- MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI DÜZENLENDİ
16/10/2024 Çarşamba

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) iş birliğinde düzenlenen “Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları” kapsamında Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Sınavı 10 Ekim 2024 tarihinde Akşehir’de gerçekleştirildi.

Alınması Zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgeleri kapsamında yer alan Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu- Mesleki Yeterlilik için, teorik ve pratik olmak üzere 2 aşamadan oluşan ve 1 gün süren sınava toplam 6 katılımcı katılım sağladı.

Sınavı başarıyla tamamlayan ve mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanan 6 katılımcıyı tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dileriz.