62. TÜRKİYE HÜKÜMETİ BAŞBAKANI VE KONYA MİLLETVEKİLİ AHMET DAVUTOĞLUNUN AKŞEHİR ZİYARETİ
21/10/2016 Cuma

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Eski Başbakan ve Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'na Akşehir esnaf ziyaretinde eşlik etti.

Akşehirli Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Ak Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan 62. Türkiye Hükümeti Başbakanı ve Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu İlçe merkezindeki İplikçi Camii'nde cuma namazını kıldı. Cami çıkışında yoğun ilgi gören Davutoğlu tarihi arasta çarşısındaki restorasyon çalışmalarını inceledi. İncelemeler sırasında Davutoğlu arasta esnafını ziyaret etti.

Akşehir TSO üyelerinden Helvacı Öksüzler ve Helvacı Necmi de Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'na helva ikram edildi. İkram sırasında işyeri ve işyerindeki vatandaşlarla sohbet eden Davutoğlu, sohbetin ardından 16:00'da Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda öğrencilere konferans verdi ve ardından Ak Parti istişare toplantısı için Afyonkarahisar'a geçti.