YUNAK, ÇELTİK VE TUZLUKÇU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNE TABLET DESTEĞİ
YUNAK,  ÇELTİK VE TUZLUKÇU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNE TABLET DESTEĞİ
14/01/2021 Perşembe

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan eğitime destek kampanyası kapsamında 81 ilde 365 Oda/Borsa ile Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla pandemi sürecinde online eğitim imkanlarına erişim zorluğu yaşayan öğrencilere destek olmak için Yunak, Çeltik ve Tuzlukçu İlçelerimizde ihtiyaç sahibi öğrencilere klavyeli tablet desteği sağlamıştır.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirilen teslim törenine Akşehir TSO Yön. Kur. Bşk. Ahmet Emin Makascı, Meclis Başkanı Abdurrahman Ağaçlı, Yön. Kur. Bşk. Yrd. Mustafa Yaşar Özden, Yön. Kur. Üyesi Tacettin Akkuş ile Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Abdullah Tunçez, Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş Kocabaş’ın katılım sağladı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı konuşmasında; Sosyal sorumluluk bilinciyle Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak Tableti olmadığından derslerini takip edemeyen, arkadaşlarından geri kalan öğrencilerimize destek olmak, yeni nesillerin bilgiye daha kolay ulaşmasını sağlamak bizim için büyük mutluluktur. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitim konularıyla ilgili üzerimize ne düşüyor ise bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.