AKŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN GIDA YARDIMI
15/04/2021 Perşembe

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Makascı; “Her sene Ramazan ayında sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışma bölgemiz içerisinde bulunan Akşehir, Yunak, Çeltik ve Tuzlukçu ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaparak, Ramazan ayının bereketini paylaşmak, yardımlaşmanın en büyük değerlerimizden biri olduğunu yaşamak ve yaşatmak adına sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ediyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin göndermiş olduğu 80.000 TL Odamızın da Koronovirüs (Covid-19) salgınının vatandaş üzerindeki sosyo-ekonomik yükünü hafifletmek amacıyla ilave ettiği 60.000 TL kaynak neticesinde, toplamda 140.000 TL değerinde 1.400 ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardım çeki hazırlayarak Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlarımız, Meclis Üyelerimiz, vakıflar, dernekler aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda çekleri ulaştırılmıştır. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk, sosyal vefa vazifesini yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, Mübarek Ramazan ayının İslam âlemine, Akşehir’imize, bölgemize ve ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi.