AKŞEHİR TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET EMİN MAKASCI 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI
14/07/2021 Çarşamba

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajda; “15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen alçak darbe girişimine karşı aziz milletimiz, 7’den 70’e canını ortaya koyarak kendi iradesine ve özgürlüğüne yapılan bu haince saldırıya karşı şanlı bir dirilişe imza atmıştır. O gece vatanı için teröristlere karşı duran tüm vatandaşlarımız dünyaya örnek olacak nitelikte büyük bir destan yazmış ve bu millet gerçek demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya göstermiştir.

Fetö terör örgütü mensuplarına karşı vatan savunmasında iman dolu göğüslerini siper eden vatan evlatlarımızla hepimiz iftihar ediyoruz. Türk iş dünyası olarak, aynı ruh ve aynı inançla çalışmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını da yine hep birlikte çalışarak sağlayacağımıza inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle destansı ve şanlı direnişimizin yıldönümünde hain terör örgütünü bir kez daha lanetliyor. Tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz.”