AKŞEHİR TSO BAŞKANI AHMET EMİN MAKASCI’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
30/08/2021 Pazartesi

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk Milleti'nin var olma mücadelesini zaferle taçlandırılmasının simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünü kutlamanın gurur ve onurunu yaşadıklarını belirtti.

Akşehir’de başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin, tarihimizin en önemli başarılarından birisi olduğunu ifade etti. Kazanılan zaferlerin Türk milletinin inancını ve kahramanlığını gösterdiğini kaydeden Makascı, "30 Ağustos; ulusumuzu esir etmek isteyen güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin bir araya geldiği, yan yana, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı gündür. Türk milletini güçlü kılan, işte bu yurt sevgisi, birlik ve beraberliğidir" dedi.

Başkan Makascı mesajında şu ifadelere yer verdi: Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramında, bu güzel ülkeyi bizlere miras bırakan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bu toprakları vatan yapan, vatanı ve bayrağı uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazileri şükranla anıyorum" dedi
.