2022 YILI FİNANSMAN DESTEĞİ PROGRAMI KAPSAMINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
25/06/2022 Cumartesi

Mevlana Kalkınma Ajansı(MEVKA) ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle 2022 Yılı Finansman Desteği Programı kapsamındaki bilgilendirme toplantısı Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda Mevlana Kalkınma Ajansı Uzmanları Fatih Yalçın ve Ömer Faruk Cantimur anlatımıyla üyelerimize 2022 Yılı Finansman Desteği Programı detayları aktardı. Mevlana Kalkınma Ajansı, 2022 Yılı Finansman Desteği Programı kapsamında, "İmalat Sanayinde Verimliliğin Artırılması ve İlçelerde Genç İstihdamının Sağlanması Finansman Desteği Programı" adı altında 20.000.000 TL bütçeli Proje Teklif Çağrısını için başvuruların beklendiği açıklandı.

Kamu Kurum, Kuruluş ve özel sektörden katılımcıların iştirak ettiği toplantıda bilgilendirme sonrası üyelerimizin soruları yanıtlandı. Ayrıca 30 Haziran 2022 Perşembe saat 10.30’da yapılacak Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Eğitimine katılımları beklendiği ifade edildi.