AKTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET EMİN MAKASCI, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI
08/07/2022 Cuma

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Makascı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İslam dünyası olarak, milli ve manevi duyguların doruğa çıktığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar; sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst düzeyde yaşandığı çok özel günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın sağlık ve huzura en fazla ihtiyaç duyduğu bu mukaddes zaman diliminde, başta hemşerilerimiz ve üyelerimiz olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimize kutluyorum.” dedi.