MEVKA 2022 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI 2. DÖNEMDE AKŞEHİRE 2 TEKNİK DESTEK PROJESİ
22/07/2022 Cuma

Mevlana Kalkınma Ajansı 2022 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Akşehir Organize Sanayi Bölgesinin hazırlamış olduğu teknik destek projeleri protokolü imzalandı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Teknik Destek Programı kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansı’na sunulan Karma Yöntem Eğitimi sözleşmesi Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreter İhsan Bostancı ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Filiz Tuna tarafından imzalandı.

Mevlana Kalkınma Ajansı desteği ile hayata geçirilecek olan proje ile akademik personel, özel sektör temsilcileri ve Odamız personelinin yeni yöntemlerle araştırma yapması noktasında eğitim faaliyetleri hedeflenmektedir.

Akşehir Organize Sanayi Bölgesi tarafından Teknik Destek Programı kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansı’na sunulan Akşehir OSB Dijitalleşmesi ve Yatırım Tanıtım Rehberi ve Pazarlama Projesi sözleşmesi Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreter İhsan Bostancı ve Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Murat Balaman tarafından imzalandı.

Mevlana Kalkınma Ajansı desteği ile hayata geçirilecek olan proje ile Akşehir OSB web sitesi yenilenecek ve yatırım tanıtım rehberi ve pazarlama noktasında çalışma yapılması hedeflenmektedir.